Rendszeres webináriumok

Sokan kérdezik, hogy az elhangzott webináriumok megnézhetőek-e utólag. A válasz igen, de csak azoknak, akik támogatják az alapítvány tevékenységét. Itt is szükség van összefogásra, mert anélkül már nem tudjuk folytatni az eladásokra felkészülést sem, nemhogy a videószerkesztési munkákat finanszírozhatnánk.

Kevesen tudatosítják, hogy már az előadásokra felkészülés is sokszor költséges, mert nemcsak időigényes munka, hanem egyes szakcikkekért fizetni is kell. Átlagosan 20-60 euró egy teljes cikk ára. Sokszor akár egy tucat cikket meg kellene venni, hogy ne csak a kivonat legyen elérhető, hanem a teljes tartalom. Minden előadás tudományos alapokon áll, széleskörű szakirodalmi feldolgozásra épül, az állítások nem spekulatívek, hanem a mai kutatásokra támaszkodnak akkor is, ha a korábbi, leíró orvostudomány téziseit is magukba foglalják. Rendszerint éppen az orvostörténeti háttér és a társtudományok kutatási eredményei hiányoznak a mai szakcikkekből, tanulmányokból, esszékből. Ezt a hiányt igyekszünk pótolni, és elvégezzük azt a szintetizáló munkát is, amibe sok tudós bele sem kezd.

Az első előadás díjmentes, de utólagosan további munkálatok szükségesek, pl. vágás, hang szinkronzálás, időnként felirat készítés. Ezek már sorra azonnal fizetendő szolgáltatások, amire nincs keret, miután a weboldal elkészítése kimerítette a teljes alapítványi forrást. Tehát csak akkor lehetséges elvégezni az utómunkálatokat a már meglévő 3 webináriumra, ha legalább 120 személy hajlandó egyszeri 999,-Ft-os támogatást befizetni.

Amíg ez nem történik meg, szíves türelmüket kérjük. Akik támogatják az alapítványt, az összeg függvényében, meghatározott ideig hozzáférnek a teljes videóanyaghoz. Minden támogató, bármilyen összeget fizet be, hasonlóképpen, időarányos hozzáférésben részesül. A 9999,-Ft-os támogatással pl. egész éves hozzáférést biztosítunk.

Akik regisztrálnak, azok ingyenesen is hozzáférnek egyes videókhoz, így regisztrálni mindenképpen célszerű, mert hírlevelet is csak az kaphat, aki regisztrál. Ez pedig az események naprakész követéséhez is kell.

Aki az adatbázisba is regisztrál, és elkezd kérdőívek segítségével kúrát végezni, annak magasabb előfizetési díjat kell befizetnie, amiért többféle szolgáltatást kap pluszban. Ez még mindig olcsóbb, mint az online konzultáció.

Az online konzultáció viszont átfogó személyre szóló tanácsadást jelent, aminek az értéke karantén alatt különösen nagy, de a kötetlensége miatt azoknak is előnyös, akik nem tudnak vagy nem akarnak utazni a személyes konzultáció érdekében.

Minden hónap első hétfőjén 18 órakor

BIO-Kör hagyomány 1985. óta

Az egészségnek több szintje létezik, amit ma alig néhányan ismernek. Általában az éppen nem beteg, de már korántsem stabil állapot a jellemző. A kender olajával tovább építhetjük egészségünket. Ehhez is kell az összefogás, a közös párbeszéd, a rendszeres eszmecserék, amiben a szempontok kirajzolódnak, az új példák még többeket lelkesíthetnek.

Az Egyensúlytan 7főn6-kor a fenti szándékok olvasztótégelye, kibontakoztatója. A képre kattintva lehet bejelentkezni, további részleteket megismerni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Hétfőnként 7 órakor. Bizonytalan ideig felfüggesztve. Az újraindításról a feliratkozók hírlevélben értesülhetnek, illetve ugyanitt megtudhatják az érdeklődők is.

HempMate Kender-Est 

Ismeretterjesztés partnerek és felhasználók részére

Önképzés természetesen

További információk:
Daróczi Zoltán
Telefon: +36-30/9-631-635
E-mail: mandala@termeszetesgyogymodok.hu
Munkanapokon: 9-18 óra-ig

HempMate Kender Est

🇹🇯KEDVES PARTNEREK!‼Szeretnénk felhívni figyelmetek a hétfői előadónkra és előadásának témájára!
Dr. Karácsony Ferenc holisztikus szemléletű orvosként közel három évtizede foglalkozik méregtelenítő módszerekkel. Kezdetektől fogva vallja, hogy nem a betegségek ellen kell küzdeni, hanem az egészségért kell tenni.
2020.06.15-én 19 órakor kezdődő előadásában erről a témáról fog beszélni.
Az előadás a következő linken lesz elérhető:
https://zoom.us/j/5843178486?pwd=d3ZRTFNzVHB6UUZmNE90dkxqUklEQT09

Meeting ID: 5843178486
Password:514520

A prezentáció vázlatos diasora regisztráltak számára érhető csak el.

Gondolatok az immunitásról az endokannabinoid rendszer működése nézőpontjából.

A bejelentkezés jelszó használathoz kötött!
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/5843178486
Meeting ID: 584 317 8486
Jelszó: 514520

Kérünk Mindenkit, hogy a mikrofonjaikat halkítsák le!

Gondolatok egy ősi nézőpont megértéséhez.

Tudta, hogy a szemünk/látókérgünk a korábbi élményeink alapján az agykéreg felől küldi a memorizált képet a köztiagyba, hogy a térlátáshoz szükséges információk azonos időben a rendelkezésünkre álljanak? Így lehetséges, hogy az idegi feldolgozásnál gyorsabban lássunk. Ez csak ízelítő ahhoz, amit a közös tudati mezőből, mint az “élő-internetből” képesek vagyunk lehívni, hogy fenntarthassuk az öntudatunkat.

Csak a honlapon regisztráltak tekinthetik meg!

Az előadás a MAOT 2020. online konferenciára készült. 

 

nap
óra
perc
másodperc

Csak regisztráltak tekinthetik meg!

A CBD olaj hatása

2020. nov. 9.  dr.Karácsony Ferenc előadása

Operatőr: Nádorfi Lajos; Kalo Jenő tv.

Share this Page