Daróczi Zoltán természetgyógyász vagyok, a Mandala Életfa Kft., az Élőfény Oktató Kft vezetője és a Népi Gyógyászatunk Jövőjéért Alapítvány elnöke. Gyerekkorom óta vonzanak a népi gyógymódok és bölcseletek. Később az egészséges életmód és a lelki egészségünk lett a fő érdeklődési területem.
Alaptevékenységünk a holisztikus szemléletre épül, aminek mottója:
„Az ember egészsége a testi, lelki és szellemi harmónia megteremtésétől, illetve megtartásától függ.” Az elmúlt 30 évben tanulmányozom és gyakorlom a keleti tanokat. Japán elismert mestereitől tanultam a tudati technológiákról, elvégeztem számos személyiségfejlesztő és önismereti képzést. Tanulmányoztam a családállítás módszereit is.
Segítek mindazoknak, akik elakadtak az egység és egészség felé vezető úton, és hatékony, természetes megoldásokat keresnek. Azok is számíthatnak rám, akik önmaguk belső forrásait szeretnék megismerni. Rendelőmben fizikai, energetikai, készségfejlesztő és önismereti kezelések is történnek. 30 év alatt számos tanulságos eset történt, ismerje meg Ön is!

Ilona Bernádáldottnak érzi magát.

KÖZLEMÉNY
Sosem gondoltam volna, hogy meg kell ezt írnom, de muszáj, ha nem akarom, hogy életem végéig bántson, marjon a lelkiismeretem, amikor mindez eszembe jut. Van, amikor eljön az idő, nem tudunk, és nem is szabad hallgatni! És itt az idő! Hála Istennek erre is jó a lelassulás, megállás, az új koronavírus hozta belső és a veszély által ránk kényszerített elvonulás! Rend-be tenni dolgainkat, és itt is, mint minden időben, minden történéskor saját magunkból kellene kiinduljunk!
Testvéreim, tényleg itt az alkalom arra, hogy újjászülessünk! ELŐSZÖR IS MAG-unkért, ÖN-MAG-UNK-ÉRT, végre saját magunkért, magyarságunkért.
Ezzel nem óhajtok senki bántani!
Mi, akiknek van egy teremtő, isteni, varázslatos, gyönyörű, tömörítő, lényegre törő nyelvünk, ami alapján működik az agyunk, szívünk, cselekvésünk, miért az idegent kell tápláljuk!?
Nem értem.
Nekünk megvan a saját egészségkultúránk, nem tökéletes, nem hibátlan, mint ahogy semmi sem és senki sem a világon! Még mindig él a térrendezésünk, ami abban a laktérben észrevétlen is rendez!, az egészséges konyhánk (bárcsak ismernénk!), a teljes embert szemlélő gyógyászatunk/orvoslásunk, igen, hadd ne sajátítsa ki a hivatalos orvoslás a gyógyítás/orvoslás szavunkat (kik által is hozott „szabályok/törvények” alapján?), hiszen ezek a legrégebbi szavaink, egyidősek az emberiséggel, belső és közösségi tudásunk, eljárásaink tárháza és ez tartotta meg nemzetünk ezidáig!!!
És megvan saját bábás tudásunk, mellyel csendben, alázattal, imádsággal, segítő jelképekkel körülvéve hozták világra gyermekeinket, s áldották meg, indították útjára.
Száz éve szétszedték az országunk, a magyar nyelvterületet, és mai meg nem gondolt, tudatlan, könnyelmű viselkedésünkkel megáshatjuk a megmaradt sorsát is… Műveletlen, neveletlen, tudatlan, fegyelmezetlen, kicsi, hülye vagy épp tudatosan beépített katonákkal, inasokkal! Vannak, akik büszkék önmagukra, mert saját kifejezésük szerint: járják önfejjel saját útjukat, semmit nem elfogadva édesanyjuktól, aki őt befogadta, kihordta, megszülte, felnevelte (szerintem, ő ismerheti a legjobban!), semmi meglátás idősebb szakemberektől, miközben remélik, hogy a „birkanyáj” követi őket… De követheti is, ha…
FELFOGJÁTOK, hogy ha nem tápláljuk a megmaradt, csonka Magyarországot szellemileg, lelkileg is önmagunkkal, s mindennel, ami a miénk, elveszünk? Nemcsak itt lakni, fogyasztani, enni, inni, üríteni lehet (elfut/lejár az élet így is), hanem őrködni, éltetni kell életterünket! Ha nem tesszük, végünk, s meg is érdemeljük!
Lássuk! Mit jelent fél tájékozottnak lenni! És milyen káros eszméket lehet terjeszteni itt és most:
Nem írom ki névleg az ártókat, de mindenkinek adott észt az Isten, hogy emlékezzen, gondolkodjon, valamint privátban megválaszolom a neveket, ha kérdeztek. És azért sem szeretném, mert nem szeretnék veszekedést itt! Egyáltalán nem óhajtok vitát itt, az oldalamon, jobb szeretem a békességet, az építő, kulturált hozzászólásokat! Beszélgethetünk. Hadd lássátok az én területeimen a magyartalanítást, a szellemi csökevénybe taszítást, ami végbemegy! Ti, akik itt éltek, biztos tudtok többet, én az általam észrevetteket igyekszem felvillantani. Nem csak a személyek érdekesek, hanem a jelenségek is! Hátha kiszűri őket az Idő, s a közösségi erkölcs! Ha még van.
Vegyük sorjába:
1, Legfrissebb, a gyermekágy: Nem támogatom azt, hogy más kultúrából és (a világban terjeszkedő) vallásból jövő gyermekágyas gondozást magyar név/kifejezés alatt itt vagy bármely felületen terjesszék és MELLETTE sajátunkat, hagyományos gyermekágyas gondozásunkat felajánlják, mint választási lehetőséget! Mivel lenne több/jobb a marokkói, mint a magyar? Nem értem. Persze, mindehhez először kellene ismerjük, gyakoroljuk sajátunkat, ezt kellene tanítani!, és vissza kellene állítani azt a szeretetteljes, tiszteletteljes családi és közösségi/társadalmi rendet, amit ránk szabott Isten, s amit mi kialakítottunk magunknak, mint nekünk, ezen a klímán, földön jó! Saját gyógynövényeinkkel, fűszereinkkel, ételeinkkel, vizünkkel, stb. Ami mindig időszerű és IGAZ, ami örök-ség, s ami összekovácsol minket!
Mielőtt segítő szakmának adjuk fejünket, meg kellene gyógyítsuk születési traumáinkat (van erre nekünk egy örökölt bábai, női szellemi gyógymódunk, az újjászületés), kellene tiszteljük, szeressük édesanyánkat, nagyanyánkat, nemzetünket, mert az ősöktől, a gyökerekből kapjuk magunkat, a törzset, s tudjuk a lombot építeni, a közös szellemet, de sajátunkét is, hogy éljen, lélegezzen a Fa! Mi egy-egy levél vagyunk a nagy ÉLETFÁN! Sok munka áll előttünk, s aki itt, Budapesten ezt nem tudta a családjából magáévá tenni, hozzá kellene segítsük! Az édesanyák lássanak neki főzni, sütni, s induljanak gyermekeikkel komatálat vinni! Belém is akkor ivódott bele, hogy illik ilyenkor viselkedni… Az igazi tudáshoz kellene végre vigyük gyermekeinket, unokáinkat! Hogy elromlott – remélem, nem végzetesen! – életünk, ludas az iskola, az egyházak, a mindenféle kis és nagy vezetés, de azok a szülők is, anyák is, akik nem tanították tudásunkra lányaikat, s MINDAZOK, akik nem mondták el otthon, élnek a mai határokon kívül kevésbé szerencsésebb test-vér-ei-nk…
Ne feledjük, hogy aki elől áll, megy, az, mindenkiért felel! Csak épp szakadékba ne jussunk az önfejű, félművelt, önmegvalósítók nyomában! Életveszélyes az alvó, kényelmes, jobbra-balra nem látok-nem hallok állapot!
2, Bábaság: ne hozzuk be a mexikói sem egyéb bábaságot, hogy az, milyen jó, és semelyiket se! Kedvesek, nekünk megvan a tökéletes rendszerünk, amit – sajnos – a legtöbb mai ember, sem a szülészek, sem a vezetőink, akik döntési helyzetben vannak, nem ismernek.
Nagy biznisz ugye, a szülesztésipar, és könnyebb a tanítás/tájékoztatás helyett a félelemkeltés és a függőségbe irányítás/tartás. Vannak életmentő helyzetek, egyet értek, de nem hinném, hogy a nők fele nem tudna/elfelejtett volna szülni! A nagy (borítékváró dr) megsegítésben, a sok (egészségpénztár pontok!) érdekben (szülés beindítása, gyorsítása, beavatkozások a nyomakodási szakaszban) gyengül az utódok életrevalósága! Sajnos, a szülészorvosok, nőgyógyászok is tehetnek arról, hogy gyengül, fogy nemzetünk életereje, tudatossága! Lehet, nincsenek is tudatába ennek! Mindent tud, éber a kisember, amikor születik! Vigyázzunk mit gondolunk, mit mondunk körülötte! (Nem tudom itt kifejteni, mert 24 óráig tartana!) Akik a szeretet törvénye szerint járnak el, Isten megáldja őket!
Arra is gondolok a teljesség igénye nélkül, hogy aki nem tudott saját erejéből, tudásából, ritmusában megszületni, mi annak a következménye? Végig gondoltuk? Ma a lélektan is kimondja, bizony, könnyebb rá hatni, vezetni, manipulálni, függőségbe taszítani/tartani! Kimutatták, hogy hamarabb nyúlnak a császárral születettek szerekhez. Függőség… Szabad ember az, aki függ valamitől? És: ha elromlik az első utunk, megszületésünk, az első feladatunk, hajlamosak vagyunk azzal tölteni időnket, arra pazarolni erőnket, hogy kijavítsuk azt. Ebből álljon az életünk? Nem hinném… Méltatlan lenne hozzánk! Az egész kiépített fogyasztói társadalom ezért van, a gyógyszeripar, műszeripar is, hogy ne légy szabad, ne rendelkezz önmagaddal, ők mind, mind élősködnek rajtad! Micsoda bevételeket valósítanak meg! És hol van a pénz? Miért nem az Emberre, a jól-létre fordítják?
3, Szoptatás: Nem támogatom azt, hogy televízióban azt terjesszék, mégpedig „laktációs tanácsadó” – és ha erre nincs a képzésben magyar szavunk, szoptatási tanácsadó, szomorú! – hogy szoptathatunk 5 évig! Nekem csak az idegen szavakkal van gondom és nem a szakmai területtel.
Alázattal írom, de szerintem, én kérdeztem meg a legtöbb anyát, nagymamát, dédanyát a Kárpát-hazában, Moldvában, egy évig, a legtovább másfél évig szoptattak az asszonyok… (1700 interjúból állítottam össze a könyvem.) Nincs éles határ. Van 2, 5 évig, és a mesében a táltosoknál 7 évig… Szó sincs róla, hogy kitépni a gyermeket az édesanyja öléből, emlőjéről, az igényeket figyelembe véve lélekkel kellene elválasztani/elválasztódni, csak az utóbbi időben sokan túlzásba vitték. Tudom, mondták nekem, hogy nagy vita, harc van ezen a témán is, és elfutottak a lóval a nagyszájú, harcos, szabadelvű „hölgyeink”, látja ennek kárát a sok kiromlott anyai fog, 😊, a tönkrement házasélet/szerelmi élet, a házasságok stabilitása, a férjek kínlódnak ebben!, a következő gyermek megszületésének csökkent az esélye! Annyit engedményül, mondják/magyarázzák, hogy ma a szülészeti/szülési erőszakot/traumákat is próbálják gyógyítani az anyák a „lelki szoptatással”. Nem tudom. Szerintem, jó, ha az ember zsenge korától megtanulja az önfegyelmet. Régi édesanyáink a hatodik hét végére igyekeztek, mert vissza kellett térjenek a munkához, hogy gyermeküket 23-24 óra körül megszoptassák és öt óra körül kelljen. Így pihenhetett is a család!
Látjuk, mire visz a fegyelmezetlenség! Önegészségrontáshoz. Sok betegség ebből, s a zabálásból, a kényelemből indul!
Igen, az újszülött életvalóság programjában és az édesanya anyai ösztöneiben, hormonjaiban, szeretetében benne van már a világra jövetelkor a szopás/szoptatás tudása/ösztöne. És hallom, hogy már a kórházban beszélik rá az anyákat, hogy kezdjék el a mesterséges tápszerezést! Minek? Kihaltunk volna, ha ez nem lenne Istentől, a női s újszülött erőtől, ösztöneinktől, hormonjainktól szabályozva! Ma jóval több a szülés körüli dolgozó, mint amennyi szükséges. Ezért olyan drága az egészségügy, és ugye, ha kreált vagy igazi baj lehet/van, összeomolhat, sajnos, van esélye, hogy ne tudják ellátni a beteg embereket, mert egy csomó felesleges körítés, költés, plusz személy van a szülőanya körül!
Nézzetek utána, legyetek szívesek, de vannak a könyveimben is erről adatok, hogyan építették le itthon, a nagyvilágban vagy akár az Egyesült Államokban az öngondoskodást, az önellátást, a természetes orvoslást a gyógyszeripar, stb. javára! Vagy a bábaság, az asszonyok jelképezte egymást és közösségeinket tápláló Női Erőt/Tudást hogyan rombolják, gyengítik, s a bábatudást, gyakorlatot hogyan játszották át a férfiak kezébe, s az elorvosiasítás, az intézményesítés kereteibe, s meg is szabályozták, hogy jó erősen tarthassák helyzetüket! Mindenkinek, várandósnak-megszületőnek szüksége van bábára, de csak néhánynak van szüksége orvosra. Ebben a szellemben életmódban kellene működjünk, LÉT-EZZÜNK!!!
MINDEN TISZTELETEM, CSODÁLATOM A MOST HELYT ÁLLÓ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK IRÁNT, együttérzek velük, Isten óvja őket,
kérlek, olvassátok úgy, ahogyan írom! És ugyanaz a kéz, amely segít a születésnél és megkapja a borítékot, ugyanaz kaparja ki/öli meg a védtelen magzatot édesanyja méhéből! És nemcsak a különböző okok, orvosiak, társadalmiak miatt kevesebb a gyermek, hanem a sok szülészeti erőszakra is gondolok, átvágott, szétvágott anyákra, akik életük végéig hordozzák lelkükben a sebeket, testükön a hegeket, és ezért nem „vállalnak” vagy lelkileg képtelenek szülni több gyermeket! Elromlik az házaséletük, hiszen ott, a legintimebb, a legfinomabb és legszebb helyen (rózsád – mondta anyai nagyanyám a nunámra kislány koromban), ahol együtt vagyunk szerelmünkkel, szerethetjük egymást, ott vágják át, ott teszik tönkre energetikailag az asszonyokat! Haj, mennyit tudnék erről mesélni! Hány asszony mondta el nekem, hogy még szülne, ha… Talán beleteszem a most írandó női könyvembe!
4. Meditáció. A sok meditációra való felhívás. Sokszor valami ellen… Helytelen! Szerintem, lehetne imádkozni fohászkodni bármikor, szülés/születéskor, gyógyulás/gyógyításkor, s mindenkor, mindenért!
Már akkor akartam jegyzetet írni, amikor az ausztráliai vagy az amerikai őserdei tüzekért kellett meditáljunk! Igen, értük is lehetett volna ugyanakkor!!! Már akkor meg akartam szólalni, hogy jó lenne országunkért, népünkért, nemzetünkért, a magyarságért imádkozni! Ha lenne egymillió imádkozó magyar, mondta Mindszentynk, akkor nem félteném Magyarországot. Most, a koronavírus kapcsán is eljött az alkalom, hogy megkérjelek, imádkozzunk ÉLŐ HITÜNK SZERINT, magyar módra, fohászkodjuk imádságainkkal, saját szavainkkal, akár ősvallásunk vagy a később jövő vallások rendjén MAGUNKÉRT, S A VILÁGÉRT!
Igen, imádkozni, fohászkodni azért, hogy könnyebben, gyorsabban átvészeljük a járványt! Egyedül, családban, nagycsaládban, legjobb barátaiddal/barátnőddel, stb., estleg a magyar érzelmű lelki vezetőddel/papoddal, habár utóbbiakat „hivatalból” akadályozzák, tudom katolikus és református lelkész barátaimtól, meg van szemem is! 
5, Népi gyógyászat és népi gyógyász képzés. Amikor a népi gyógyász iskola vezérének előadását hallgattam legelőször, már akkor tudtam, sajnos, hogy felszínes ismeretei vannak a témájáról! (Hát ugye, én 1963-ban születtem, és a hetvenes-nyolcvanas években Erdélyben még nagyjából a hagyományt éltük, szüleim, nagyszüleim által sajátítottam el a konyhát, házvezetést, egészségőrzést, népi gyógyászatot, házi praktikákat, amivel mindig megoldott/ák/uk a gondokat, meg néprajzot is tanultam szülésznőként.) Itt és most csak ennyit erről, de lenne mesélnivalóm…)
Három évvel ezelőtt, februárban jött a népi és természetgyógyászképzés fővezérétől egy elektronikus levél, hogy örömmel tudatják, hogy folytatódik a népi gyógyászati képzés és ami nincs meg a mi népi gyógyászatunkban!, azt, kiegészítik az áyurvédával! Meg az indián gyógyászattal! Meg a R… dr MLM rendszerben forgalmazott olajokkal! Értitek???
Aki nem ismeri népi gyógyászatunkat, csak az állíthatja, hogy hiányozna belőle valami!!!!!!!
Az áyurvéda az indiaiak gyógyító rendszere, szellemisége, az az övéké, az való és használ nekik…
Azzal, hogy mi a mi népi gyógyászatunk hiányos, mellékelik az áyurvédát, a hálózatos, le nem ellenőrizhető olajaikat, meg a többi gyógyászatot, amit nyugati neveltetésük szűrőjén értenek, érthetnek… És összezavarják az agyadat, és elterelnek saját magadtól, édesanyádtól, népedtől!!! Vajon kiknek az érdeke?
(Úgy értesültem utóbb, hogy azt nyilatkozta a fővezér, hogy most már van pénzük, ánglus földön is tudtak indítani immár egy ilyen iskolát… Vagyis a mi népi gyógyászatunkat hozzácsapták a többihez. És most jut eszembe, hogy mindezekbe belekeverték az antropozófiát is…)
6, Természetgyógyászat és természetgyógyász képzés Budapesten. Végighallgattam a … képzéseket, és az oktatók beszéltek az ohm szimbólumról, stb. a hallgatóknak, de pl. a napról, holdról, napkeresztről, sajátunkról, nem.
Beszéltek a kinetoterápiáról, a yumeihoról, a maori masszázsról, stb., saját, megőrzött csontrakásunkról, kenésünkről (masszázs), kézrátételünkről (energiagyógyászat) IMÁDKOZÁS KÖZBEN, nem!
KÉRLEK, FIGYELJETEK ODA, HOGY SAJÁTUNKKAL EGYÜTT MIT ADNAK EL NEKTEK!
Minden ember és minden nép egyenlő ezen a világon! És az a szép benne, hogy mindeniknek megvan a maga szépsége, sajátossága, gazdagsága, színvilága, érzékenysége, erőssége, védekező rendszere. Nem értek egyet azzal, hogy összemossuk mindet! Látjuk, mi az eredmény: a felpörgött, mindig hiányérzettel küszködő, soha meg nem elégülő, elfáradt, kiégett, felszínes, lelketlen, önző, agyatlan, fogyasztó bélzsák, akinek nincs arca, akinek nincs életrevaló, öngondoskodó tudása, nem látja meg a virágot, a madarat, a nyíló fákat, nem tudja, hol jár most a hold, akinek nincs tudata/ébersége, nincs nemzettudata, nincs testszaga, oh, az tabu, egyforma a ruhája, nem kézimunkáz, mert mindent a feneke alá tol a fogyassz, fogyassz, kapzsi, feneketlen, agresszív, reklámot, a szemedbe, füledbe toló berendezkedés!
Nem gondoltam, hogy ilyen világ lesz Budapesten! Sokszor azon gondolkodom, Istenem, ezért vezéreltél engem ide az Isteni folyamat könyvem által? Nem bírtam már az ingázást, ötször aludtam el a volánnál egyedül Marosvásárhely, hazafelé. Azért, vajon, hogy mindezeket meglássam, észrevegyem, hogy mindez fájjon nekem? Hogy még inkább megvessem a lábam, hogy ne!? Tovább ne!!!
Minél többet látok, hallok, annál inkább HISZEM, és REMÉLEM, elhelyeződnek a dolgok, ez az időszak, erre is jó lesz, indulásnak!
Hátha a gazdaság leállása rákényszerít minket, hogy leegyszerűsítsük életünket, s a fontos, építő, közösségi dolgokat alkalmazzuk! Ez, egyben adna lehetőséget a gondolkodáshoz, újratervezéshez, természetes kiválasztódáshoz, a MAGYAR VIRTUS tovább éléséhez! Mert ha nem, bekap minket is, elnyel a globalizmus!
Lenne még egyéb témám is, de ez is sok…
Köszönöm, hogy olvastatok,
és nagyon megköszönöm, ha megosszátok, megbeszélitek a családban, baráti, rokoni, munkatársi, szomszédi, nagycsaládi körben. Minden ember szívében hordozza ezeket. Nézzetek csak oda belül! Mit mond? Igaz, amit most jegyeztem?!
Mindezen által maradok szeretettel, tisztelettel Mindenki iránt!
Építő és féltő szeretettel írtam,
és sajnos, van/kell legyen ilyen írás is… (fájó, karcolt, talán öngyógyulóban lévő kagylóból gyöngyszem)
Ilona Bernád

Daróczi Zoltán

Honnan hová – Öngyógyítás  TEDxNagyerdő

Célomnak tekintem, hogy minél több hozzám fordulónak tudjak segíteni belső útjának megtalálásához, és a régi idők gyógymódjait a mai korban is élővé tegyem. 

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Gyermekkoromban ismerkedtem meg a gyógynövényekkel, a népi gyógymódokkal. 7 évesen kerültem kapcsolatba a spirituális világgal egy halálélmény kapcsán. 14 évesen találkoztam a buddhizmussal, hinduizmussal. 21 évesen már mesterektől tanultam a természetes gyógymódokat. Kialakítottam az első természetgyógyász rendelőt a megyében. 33 évesen jártam először Japánban. Tudati technológiákat tanulmányoztam. 2003 óta szakképzéseken, videókon, tankönyveken keresztül segítem tudásommal az elkötelezett természetgyógyász tanulókat.

Családi hagyományok

A TöbbMintMéz termékek megszületése: A családi tradíció eredményeként a méhészetben elértük azt a lehetőséget, hogy különböző ritkaságokat is tudunk alkotni a méhek segítségével. E termékek mindegyikéről el lehet mondani, hogy Földanya táplálta, Napatya érlelte, szorgos méhecskék által begyűjtött, méhészeti szaktudással készített termékek.

Szívből ajánljuk őket. Garancia Édesapám 60 év méhészeti munkássága, Bátyám 40 év munkássága és élelmiszeripari mérnöki szaktudása, jómagam gyermekkoromtól belém ivódott méhészkedés iránti szeretete és több mint 30 év természetgyógyász munkássága.

A készítmények gyógynövényes koncentrátumoknak is mondhatók, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta). Tekintse meg eredményeinket: laboratóriumi kutatások eredményei

Segítő élelmi-szerek

CSIPKEBOGYÓ-HOMOKTÖVIS MÉHTERMÉK – 250G

Ez a termék ötvözi a csipkebogyó és a homoktövis jótékony hatását:

  • Reumatikus és ízületi panaszok enyhítője
  • Vizelethajtó
  • Vértisztító
  • Immunrendszer erősítő
  • Anyagcsere fokozó, ezáltal segít a méregtelenítésben
  • Lassítja az érelmeszesedést
  • Segíti a sebgyógyulást

 

Kiszerelés: 250 gramm

Minőségi CBD olajok, drazsék, krémek, superfoods-ok

Csak megbízható forrásból, hiteles alkalmazási körülményeket teremtve, türelemmel végzett kúra során, a változásokat éberen követve várhatunk el kedvező változásokat.

🇹🇯KEDVES PARTNEREK!‼Szeretnénk felhívni figyelmetek a hétfői előadónkra és előadásának témájára!
Dr. Karácsony Ferenc holisztikus szemléletű orvosként több, mint három évtizede foglalkozik méregtelenítő módszerekkel. Kezdetektől fogva vallja, hogy nem a betegségek ellen kell küzdeni, hanem az egészségért kell tenni.
2020.06.15-én 19 órakor kezdődő előadásában erről a témáról fog beszélni.
Az előadás a következő linken lesz elérhető:
https://zoom.us/j/5843178486?pwd=d3ZRTFNzVHB6UUZmNE90dkxqUklEQT09

Meeting ID: 5843178486
Password:514520

A prezentációt és még sok más tartalmat az ingyenes regisztrációt követően lehet megtekinteni. Érdemes regisztrálni, mert ezzel később élménybeszámolót is lehet beküldeni.

Share this Page