25.000,00 Ft

You need the proper subscription plan to be able to purchase this product.

Bejelentkezés menete:

1/ Regisztráció a honlapon

2/ Időpont foglalás (Salonic)

3/ Szolgáltatás kifizetése (Simple, MyPOS)

4/ a kapott visszajelző emailben szereplő zoom linkre kattintva az egyeztetett időpontban indul az audiovizuális konzultáció. A konzultációról minőségbiztosítási okok miatt felvétel készül, amit kérésre e-mailben megosztunk.  A felvételt csak frissen tudjuk megosztani, rövid határidővel töröljük, így későbbi kérést már nem tudunk teljesíteni.

Időtartam 40 perc. Késés miatt hosszabbítás nem lehetséges, ha elfeledkezik az emlékeztető e-mail ellenére, akkor másféle jelzést nem áll módunkban adni.

 

Online konzultációra való bejelentkezés

Leírás

Különösen most, a vírusjárvány idején személyes találkozásra nincs lehetőség, ez a forma segítséget jelenthet. Kérdések ugyanakkor halmozódhatnak, és már a CBD olaj választás is nehéz, az adagolás, majd a tünetek megfigyelése és értékelése nehézkes lehet. Külső nézőpontból könnyebb eligazodni, főleg ha olyan helyzeteket kell feltárni, amiben már régebben sem született megoldás. A konzultáció során a könyvemben szereplő kérdőívek elemzése is lehetséges azok számára akik nemcsak az oldalon regisztrálnak, hanem az adatbázisban is, ami egy Windowsos applikáció segítségével érhető el. (ld. külön szolgáltatás: előfizetés)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online konzultáció” értékelése elsőként