38.000,00 Ft

1 – Kyäni Sunrise 30×30 ml tasak
1 – Kyäni Nitro Xtreme 56 ml. üveg

Ez az “energia csomagunk” kifejezetten azok részére lett kialakítva, akik szeretnék igazán fellendíteni a mindennapjaikat. Ebben a csomagban megtalálható a termékpalettánk zászlóshajója, a Kyäni Sunrise illetve az 56 ml-es Kyäni Xtreme is.

A Kyäni Sunrise fogyasztását a reggeli órákban, a reggeli előtt vagy azzal együtt ajánljuk. A Sunrise közvetlenül a tasakból is kiiható, vagy vízben esetleg gyümölcslében is el lehet keverni. Az ajánlott napi mennyiség 1 tasak (30ml). A Kyäni Sunrise jelentős mértékben tartalmaz B- és C-vitamint, folátot és biotint.

A Kyäni Nitro FX termékkel összehasonlítva a Nitro Xtreme a Noni gyümölcs levének felhasználásával készült sokkal koncentráltabb keverék. A Nitro Xtreme termékben emellett CoQ10, cink és króm is található. Tartalmaz még niacint és tiamint is, ezek közül a niacin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Leírás

https://shop.kyani.net/hu-hu/products/category/291/kyani-sunrise

Harmadik gyermeke születése után Kristine Schott úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy visszatérjen a fizikai és mentális jólétéhez. Egy ideje használta már a Wellness Háromszöget, és nemrégiben Üzleti Partnerré vált, amikor csatlakozott a 90 napos egészségesebb életmód kihíváshoz.

“Szeretem a jó kihívásokat, és tetszett a 90 napos terv ötlete” – mondta. “A 90 napos kihívást indítéknak használtam az indulásra.”

Amellett, hogy Kyäni termékeket fogyasztott, nyomon követte kalóriáit egy alkalmazásban, és feliratkozott egy félmaratonra is. Kristine egy naptárat is vásárolt, hogy rögzítse a szokásait, melyeket “próbált létrehozni” az életében.

Még a napló vezetésbe is belekezdett.

“Ez valami olyasmi, amit mindig is csinálni akartam, de soha nem mertem elkezdeni” – mondta. Noha ez eleinte nehéz volt, Kristine gyorsan folyamatosan előrelépéseket tett az egészséges életmódbeli szokásainak kialakítására irányuló célja felé.

Kristine elismerte, hogy a 90 nap után kissé csalódottá vált. Még mindig voltak kitűzött céljai. De amikor visszatekintett a naplóbejegyzéseire, azok segítettek neki megérteni, milyen messzire is jutott már.

“Nagyszerű volt, hogy dokumentáltam az utazás kezdetét” – mondta. “Utazásom határozottan inkább fejlődés volt, tehát kulcsfontosságú volt az indulás.

Hogy mi Kristine tanácsa a kihívásba kezdők számára? “Csak kezdje el, és hagyja, hogy onnan alakuljon ki.”

Készen áll az átalakulás megkezdésére? Olvasson tovább!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kyani” értékelése elsőként