49.000,00 Ft

Az immunitásunk a sokrétű belső szabályozó folyamatok összhangján múlik. Az immunrendszer katonái a fehérvérsejtek, és saját keringési rendszerüket a nyirokutak, nyirokcsomók képviselik, valamint a lép fehér pulpája a helyszíne az érési folyamatoknak. A végső betanításukat a csecsemőmirigy végzi, ami együttesen a tobozmiriggyel az öregedési folyamatokat is szabályozza.

Az a személy képes fitt és egészséges maradni idősebb korban is, akinek ez a szabályozó tengelye zavartalanul, jó tónusban működik. Ehhez nyugodt alvásra, derűre és magas biológiai értékű táplálkozásra van szükség. Az Ezüst csomag a Bronz alapokon túl tartalmaz D-vitamin olajat, nyugodt alvást segítő CBN tartalmú olajat, a sejtek oxigenizációját biztosító Kaqun vizet aszkorbinsavporral, ami ebben a kombinációban tartós, 12 órát is meghaladó magas vérszintet biztosít a C-vitaminból, ami minden sejtünk, mirigyünk működéséhez, továbbá a kötőszöveteink térszerkezetének stabilitásához is szükséges a jól ismert immunerősítő hatásán túl. Az egyhavi adag tetszés szerint növelhető komponensekből áll. Valakinek nem elég a fél liter víz naponta, akár másfél-2 liternyit is szabad fogyasztani. Az ajánlat a minimális dózisokat képviseli.

A csomagban 250 gramm Aszkorbinsavpor, 1 üveg D-Drops, 1 üveg CBN olaj, 2×6 üveg 1,5 literes Kaqun víz van. Az ár a szállítást Magyarországon belül csomagpontra tartalmazza. Az utánvét és a házhozszállítás felárral biztosítható.

Szokványos adagolás:

D-Drops napi 1-3 csepp reggel

Kaqun víz napi fél liter, benne 5 g aszkorbinsavpor reggel-délelőtt fogyasztva (Speciális laborvizsgálattal megállapítható, hogy elegendő-e ennyit fogyasztani). Amennyiben hasmenést okozna, akkor a bevételhez gyomorsav pótlásként 1 evőkanál almaecetet ajánlott hozzátenni, és ha ez sem elég, akkor patikai sósav-pepszinből kell egy kis adagot szívószállal felszívni. Ezek segítik az aszkorbinsav gyomorból történő felszívódását, és ha ez teljesértékű, akkor a belekben nem kelt izgalmat az aszkorbinsav, és nem provokál hasmenést. Más oka is lehet, de ezt érdemes megcsinálni, és ha max. 2 napon belül nem oldódik meg, akkor orvosi kivizsgálásra van szükség.

CBNight olaj este, közvetlenül lefekvés előtt 2-3 csepp (felrázandó). Vannak hiperérzékeny személyek, akiknek elegendő a pár cseppet az éjjeliszekrényre helyezett párologtatóba, diffúzorba tenni, és ezáltal a hálószoba levegőjébe permetezni a sokféle illóolajat. Ez a módszer nyűgös kisbabáknál is biztonsággal alkalmazható (természetesen a nyűgösség okát fel kell deríteni, és kezelni, ha szükséges).

Leírás

Sajnáljuk, ehhez a tartalomhoz még nincsen hozzáférése. Több módja van az elérésnek:

1/ Regisztráció az adatbázisban is, ami alapvetően ingyenes. Ehhez kapcsolódóan akkor van előfizetési díj, ha a kérdőíveket használni szeretné.

2/ Alapítványi támogatás befizetésével, az összeg mértékében 1-3-6-12 hónapig, illetve örökös tagsággal.

3/ Online és személyes konzultációkra bejelentkezéssel, a regisztrációkkal párhuzamosan.

4/ Alapítványi munkatársként, önkéntesként. Jelentkezés után személyes egyeztetés szükséges.

5/ Kurzusokra jelentkezéssel, tanfolyami részvétellel. (ez külön megbeszélés kérdése)

További információk

Tömeg20 kg