45.900,00 Ft

Az immunitás stabilizálására az étrenden, az alvásciklus javításán, a kedélyállapot harmonizálásán és az oxigenizáció alapigényeinek biztosításán túl direkt segítséget is nyújthatunk. Ebben jeleskedik a tudományosan igazolt rizskorpa készítmény Japánból, az arabinoxilán tartalmú BioBran.

A másik nagy segítség a bélflóra pótlása. A bélflóránk 2 éves korunkra épül fel, addigra válik az ujjlenyomatnál is összetettebb azonosítónkká. Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között épül fel a bélflóránk, mert a változtatás nehézkes, a sérült bélflóra sokféle betegség csíráját hordozza, beleértve a depressziót, Parkinson kórt, szklerózis multiplexet is.

Nem utolsósorban ajánljuk a Herbafulvo nevű élelemforrásunkat, ami sokaknak a kellemetlen íze miatt nem vonzó, míg a hatása mindenki számára kívánatos. Olyan hiányokat képes áthidalni, ami a mezőgazdasági vegyszerek miatt már nem kerülnek bele az élelem alapanyagainkba sem. Ezek között a hajszálerek átjárhatósásgáért felelős arginin, a NO (nitrogénmonoxid) előanyaga is stabil formában van jelen, így az Ezüst csomag oxigénbőségét ezzel tetézve olyan testi régiók keringését állíthatjuk helyre, ahol már vészesen leromlottak a táplálási viszonyok. Elejét lehet venni például a lábszárfekélynek, ha az első gyanús jelekre következetes kúrát végzünk, ami legalább 3 hónapig tart.

A Bronz és az Ezüst csomag mellett a kezelés alatt álló és a lábadozó betegeknek egyaránt direkt segítségre IS szükségük van. Ezt hivatott az Arany csomag hármas kombinációja biztosítani. A dozírozás igényfüggő.

Alapesetben, amikor erősebb a megelőzés szempontja, elegendő a BioBran-ból hétfőn-kedden-szerdán és csütörtökön 1-1 tasakot vízben elkeverve meginni. Emellett átlag testsúly esetén 30 ml Herbafulvo és 1×1 AkuPro szedése elegendő. Ezt a kombinációt a Bronz-Ezüst csomagok nélkül is eredményesen alkalmazhatjuk.

Kezelés alatt álló és lábadozó betegek általános állapota sokkal sérülékenyebb, labilisabb, és ezt tudva azzal segíthetünk, ha mindhárom csomagot együttesen alkalmazzuk. Ilyenkor az Immun-Bronz csomagban erősebb koncentrációjú, akár 20 %-os CBD olaj használata szükséges, fokozatosan emelkedő adagban elérve a fenntartó dózist. (Ezt a CyberDoctor adatbázis kérdőíveivel, illetve személyes Konstelláció Analízissel is meghatározhatjuk). Nagyobb adag élelem-koncentrátumokra is szükség van, amit a WellVitál termékcsalád választékával bővíthetünk. Az Immun-Ezüst csomagban is fokozhatjuk a dózisokat. 70 kg-os átlagsúlyra számolva a napi másfél liter Kaqun víz, és abban 15 g aszkorbinsavpor adása indokolt lehet, és a D-drops adagot is megtöbbszörözhetjük. Ugyanakkor a CBN olaj bevitelét nem biztos, hogy emelni érdemes, az optimum soha nem a több, hanem az éppen elegendő. Az eligazodni tudást célzottan önmegfigyeléssel és online konzultációkkal lehet fejleszteni.

Leírás

A BioBran ® MGN-3 nem toxikus étrendkiegészítő, amely már több mint 15 éve jelen van a japán, USA-beli és európai piacon, és azóta is nagyon kedvező a visszhangja a fogyasztók körében. Néhány tudós szerint ez a jelenleg kapható leghatásosabb immunmódosító készítmény. Az immunológusok hepatitiszes, daganatos betegeknek (kemoterápia és sugárkezelés előtt, alatt és után), HIV-fertőzötteknek stb. javasolják a BioBran szedését. A BioBran enyhíti a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásait, javítja a betegek életminőségét. A BioBran étrendkiegészítő – alapja a rizskorpa, amelyet a gyártás folyamán a shiitake-gombából nyert enzimek hatásának tesznek ki. Ez a kezelés megváltoztatja a hemicellulóz vegyi láncának szerkezetét, ez teszi lehetővé az optimális felszívódást a szervezetben.

A BioBran emésztési folyamata

A BioBran poliszacharidokban és más hemicellulózokban gazdag, hatóanyagának azonban az MGN-3 elnevezésű arabinoxilán vegyületet tartják. Ez a természetes anyag elősegíti a szervezet immunrendszerének erősödését és az általános egészségi állapot javulását. A BioBran vegetáriánusok számára is megfelelő, és nem tartalmaz semmilyen genetikailag módosított összetevőt.

A BioBran étrendkiegészítőt a természetes védekezőképesség megerősítésére fejlesztették ki.

A BioBran segíthet, amikor egy nehezebb élethelyzet, egy betegség, egy kórházi beavatkozás vagy egy terápia során szervezete ellenálló- és regenerálódó képessége jelentősen legyengül. Azáltal, hogy hatóanyagai segítik a sérült sejteket elpusztító egészséges sejtek aktivitását, hozzájárulnak a sejtvédelemhez, és a sejteket károsító folyamatok kivédéséhez.

Az étkezési rostok hasznos arabynoxilán tartalma általában nem képes felszívódni, viszont a BioBran előállítása során olyan különleges eljárást alkalmaztak, mely által képes a rostban lévő arabynoxilan felszívódni, és az immunrendszert támogatni.

HOGYAN MŰKÖDIK

Az NK-sejtek (Natural killers – természetes ölősejtek) a fehérvérsejtek egy fajtája. A limfociták (nyiroksejtek) csoportjába tartoznak, amelyek a specifikus immunitás hordozói. Idegen anyaggal való első találkozáskor a limfociták hosszú távon tárolják a szerzett információkat, ezért, mikor újból találkoznak ugyanazzal az antigénnel, gyorsabban és intenzívebben képesek reagálni. A limfociták védelmi képessége kétféleképpen nyilvánul meg: humorális immunválasz útján, azaz ellenanyagtermelés által sejtellenes módon, citotoxikus hatás által A két mód egymás kombinációjában is előfordulhat. Az NK-sejtek, a természetes ölősejtek, a citotoxikus hatású limfociták közé tartoznak.Tevékenységük főleg a daganatos sejtek ellen irányul. Különleges tulajdonságuk, hogy más sejtektől eltérően teljesen önállóan működnek, működésükhöz nincs szükségük arra, hogy más immunsejtektől jelzéseket kapjanak. A szervezet védekezőképessége szempontjából nem is az NK-sejtek száma a fontos, hanem az aktivitása, citotoxicitása. A BioBran pedig épp az aktivitásukat növeli a többszörösére. Egyetlen NK-sejt az élete során akár 27 daganatos sejtet is el tud pusztítani. Számos patológiai eljárás, pl. kemoterápia vagy sugárkezelés során meredeken csökken az egész immunrendszer teljesítőképessége. Itt kap jelentőséget az immunstimulátorok szerepe – nevezetesen, hogy serkentsék az immunválaszért felelős sejtek aktivitását. szerepe.nkcell
Hogyan serkenti a BioBran az NK-sejtek aktivitását:Nő az NK-sejtek belsejében található szemcsék száma, amelyeket befecskendezhetnek a daganatos sejtbe. Minél több benne a szemcse, annál több vírusfertőzött vagy daganatos sejtet tud az NK-sejt elpusztítani emelkedik az interferonszint – az interferonokat a szervezet a vírusfertőzött vagy daganatos sejtek szaporodásának korlátozása céljából termeli növekszik az ún. tumornekrózis-faktor formációk száma; ezek olyan proteincsoportok, amelyek elősegítik a daganatos sejt felbomlását a BioBran perorális alkalmazása során az NK-sejtaktivitás többszörösére növekedésével egyidejűleg növekszik más kulcsfontosságú immunsejtek (T-sejtek, B-sejtek) száma és aktivitása isdigestionA BioBran emésztési folyamata

Probiotikum – AkuPro

Ár: 7.500 Ft

Az AkuPRO-ban található hatóanyagok növelik a sejtek számát, amelyek képesek harcolni a kórokozók ellen, így támogatják a szervezet természetes ellenállóképességét. Az AkuPRO alkalmas diétáknál és tisztítókúráknál is. Alkalmazhatják felnőttek és gyerekek 3 éves kortól. Az AkuPRO 13 probiotikus törzset tartalmaz, melyek közül a legismertebbek a Lactobacillus és a bifidobacterium törzsekbe tartoznak.

A probiotikumok tartalma 1 kapszulában 20 milliárd CFU* – élő probiotikus mikroorganizmusok száma (colony forming unit).

Mik a probiotikumok?

Az emésztőtraktus nagyszámú és különböző baktériumokat tartalmaz. Egészségügyi szempontból kívánatos, hogy az emésztési traktusban helyes „barátságos” baktériumok tartózkodjanak, melyek védik a szervezetet a kórokozók ellen. Az egészséges baktériumok harcolnak a kórokozókkal és meggátolják a szaporodásukat a belekben. Ezen felül a probiotikumok, olyan anyagokat termelnek, melyek segítik a kórokozók elpusztítását. (pl. némely zsírsavak, melyek csökkentik a bél ph értékét).

Tartalom: 30 kapszula, adagolás: 1 kapszula naponta.

Miért ajánlatos Probiotikumot használni?

  • segít helyreállítani a bélflórát antibiotikumok fogyasztása alatt és után
  • támogatja az emésztőrendszer helyes működését
  • hatással van a szervezet ellenálló képességére
  • megelőzésképpen szolgál a légúti megbetegedések (nátha, influenza) és húgyúti fertőzések ellen
  • szükséges némely vitaminok szintéziséhez
  • szerepet játszik a vastagbél és végbél daganatok kialakulásának megelőzésében
  • segít csökkenteni a nem specifikus és rendszertelen emésztési problémákat
  • rövidíti vagy enyhíti a gyulladásos bélbetegség vagy hasmenés tüneteit

HERBAFULVO ESSENCIA, TERMÉSZETES, GYÓGYNÖVÉNY ALAPÚ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 750 ML

Ár: 4.590 Ft

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érredszerünk optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködés elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő a nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában. Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.

Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont (nátrium, kálium, klór, kálcium, stb.) is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.

A normál bélflóra szervezetünk egyik ,,védőbástyája”. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt

Napi ajánlott bevitel: 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30 milliliter)

Összetevői: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

OGYÉI Notifikációs szám: 19501/2017

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Immun-Arany” értékelése elsőként