Sale!

32.400,00 Ft

Mára a méregtelenítést mindenhol felfedezték, mégsem vagyunk közös nevezőn abban, hogy mit jelent. Számunkra azt jelenti, hogy serkentjük a szervezet kiválasztó folyamatait, elejét vesszük a bélrendszeren belüli toxinok képződésének és pangásának, biztosítjuk a tovahaladást minden anyagcserefolyamatban.

Bizonyos élelmeink hatékonyabban segítenek ebben.

Tegyük a táplálkozásunk részévé az ilyen szuperélelmek rendszeres fogyasztását, és ezzel párhuzamosan stabilizáljuk az endokannabinoid rendszerünket. Segítsük abban, hogy arra a kívánatos magasabb szintre juttasson minket, ahol önfenntartóvá válnak ezek a folyamatok! Ne kampányban gondolkodjunk, hanem életmód reformban, rendszerességben ami komplex mentesítést is biztosít!

E célból ajánljuk rendszeres fogyasztásra a céklát, sárgarépát, csicsókát, almát, édesköményt. Nem hébe-hóba, amikor éppen benne van a menüben, hanem rendszeresen, nap, mint nap.

A WellVital koncentrált táplálékai ebben nyújtanak nagy segítséget.

A kevesebb többet ér! Ez a szabály sokféleképpen értelmezhető. Itt azt jelenti, hogy a sokféle direkt víz-, és hashajtó gyógynövény helyett a stabil emésztést, bélműködést biztosító instantokkal hozunk létre tartósan pozitív állapotot.

Másrészt azt is jelenti, hogy kihagyhatunk egy-egy étkezést, helyettük belekeverhetjük a WellVitál instantokat kefírbe, joghurtba, és ezáltal mentesítjük magunkat a túlevéstől.

Ha ezeket fogyasztjuk, akkor vagy külön, vagy összekeverve az instantokkal vehetjük be a HempMate 10 %-os CBD olajából a magunk számára kitapasztalt adagot.

Már rövid idő alatt kiegyensúlyozott életvitelt építhetünk fel, amiben mentesíthetjük magukat a “mérges” terhelésektől. A fenntartáshoz később, amikor már elégedettek vagyunk az elért eredménnyel, feleadagban folytassuk, hogy megőrizhessük az életreform eredményeit!

Tudjuk, hogy bizonyos anyagok, ha nem is mérgezőek, de terhelőek. Ma már vannak “mentes” ételek. Ez mégis a jéghegy csúcsa, sok baj forrása, ezért is jobb olyanná válnunk, akik bírják a terhelést. Ha jobb energiaszinten élünk, mert stabilabbak, egészségesebbek vagyunk, akkor mentesek is vagyunk a lerakódásoktól, degenerációtól, allergiától. Aki idejekorán megszívleli mindezt, az nem szorul rá az intenzív méregtelenítő módszerekre sem, az életmódreformja, a tudatossága révén elkerülheti a nehézségeket.

Legyünk mi magunk “mentesek” a mérgektől, a distressztől, az allergiáktól, a betegségektől!

(Szerkesztette:Dr. Karácsony Ferenc)

Leírás

A fogyasztással, alkalmazási formákkal és termékinformációkkal kapcsolatban keresse Jung Krisztit!

E-mail: jungkriszti@wellvital.hu

Mobil: +36205730363

A szervezetünk stabilitásáról az endokannabinoid rendszerünk gondoskodik. Ha minden jól működik, akkor a méregtelenítés is a maga rendjén, észrevétlenül zajlik. Közvetlenül is támogatni tudjuk az endokannabinoid rendszerünket a HempMate 10%-os olajával. Továbbá segítséget jelenthet, az olyan ételek napi rendszerességű jelentős mennyiségben történő fogyasztása mint a cékla, sárgarépa, csicsóka, alma, édeskömény. WellVital koncentrált táplálékai a jó minőséget, és a kényelmes, egyszerű, változatos fogyasztást biztosítják. Ráadásul nagyon finomak is. Ne kampányban gondolkodjunk, hanem életmód reformban, rendszerességben ami komplex mentesítést is biztosít nap, mint nap!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HempVitál Mentesítő” értékelése elsőként