6.000,00 Ft

Az adatbázist betegek is használhatják. Ehhez az előfizetéshez bővített szolgáltatások kapcsolódnak. Nemcsak a kérdőívekhez van hozzáférés, hanem leleteket is fel lehet tölteni, ott rendszerezni és tárolni. Sokaknak kallódnak el leletei, zárójelentései. Aki egyszer veszi a fáradságot, hogy rendszerezve feltöltse mindezt az adatbázisba, annak az előfizetése időtartama alatt biztosítjuk a teljes hozzáférést, és ha szüneteltetni akarja az előfizetést, akkor további fél évre őrizzük a leleteit. Ezt követően egy tömörített mappában visszaküldjük az általa megadott e-mail címre. Természetesen az előfizetés hosszabbítható, megújítható.

Magáról a feltöltésről külön útmutatót találnak az adatbázison belül.

Kategória:

Leírás

Az ember a fogantatásától kezdve éli földi életét. Az események egymásba fonódnak, és nem véletlenszerűen követik egymást, hanem az előzmények függvényében egyedi módon. Az előzmények egy részére nem emlékszünk, és az évek múlásával sok felnőttkori tényező is elhomályosodik. Az adott pillanatban meglévő tünetek és panaszok jobban érthetőek és megoldhatóak volnának ha számításba tudnánk venni az előzményeket. A holisztikus konzultáció során, személyes kapcsolatban minden esetben igyekszünk feltárni a lényegi előzményeket, Ezt nagy mértékben megkönnyíti, ha maga a beteg hajlandó rendszerezni a kórtörténetét. Máskülönben ezzel sok esetben lényegi felismerések születnek, és az adott helyzetben is könnyebb megoldást találni az aktuális panaszokra. Mindehhez nemcsak a dokumentációkat tanulmányozzuk, hanem azokat a szubjektív tényezőket is nyomon követjük, amiket a kérdőívek rendszeres kitöltésével feltárhatunk.

Ezért neveztük az éberség árának ezt az előfizetést. Hiánypótló, a mai rohanó világban éppen a rendszerezésre nem jut idő, így sok lényeges összefüggés elsikkad, ami a gondos terápiához szükséges. A CBD olaj kúrák során megfigyelhető az endokannabinoid rendszer aktivitásának helyreállása, ami egyben egy felemelkedettebb hangulattal is leírható. A negatív érzelmeket könnyebben uraljuk, de ehhez arra a sokat emlegetett felemelkedésre van szükség, ami spontán kialakulhat. Tudatossággal ez a folyamat felgyorsítható. Jelképesen ezzel analóg a merkaba-meditáció, alapos előkészületekkel könnyebben lehet arra ráhangolódni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gondozási díj – az éberség ára” értékelése elsőként