0,00 Ft

A webinárium látogatása regisztrációhoz kötött, de ingyenes.

Az egyensúlytan arra a természet iránti bizalomra épül, miszerint minden kibillent folyamat törvényszerűen a kiegyenlítődés irányába mozdul. Az lehet a szerepünk, hogy felerősítsük és felgyorsítsuk a kiegyenlítődés menetét. Azt kell elkerülnünk, hogy az egyensúlyra törekvést megzavarjuk.

Jelenleg szinte minden megnyilvánulásunk zavarja a spontán rendeződést. Stratégiai jelentősége van annak, hogy számítani merünk-e erre az elementáris erővel megnyilvánulni képes folyamatra, vagy “jobban tudjuk”, és folytatjuk az ámokfutásszerű rablóhadjáratunkat, és tovább mérgezzük a szervezetünket, míg összecsapnak a fejünk felett a hullámok.

A workshop keretében ezt a szemléletet és szempontrendszert mutatjuk be. Részletesen feltárjuk az ellentmondásokat és következményeit, megtanulunk bánni a belső erőforrásainkkal, megtanuljuk másképp értelmezni a tüneteket, panaszokat. Mindezek révén számunkra beigazolódhat az az évezredes tapasztalat, hogy a leghasznosabb megbízni a természetben, ezen belül önmagunkban, nevezetesen a CBD olaj kúra segítségével magához térő endokannabinoid rendszerünkben.

Leírás

Akinek lehetősége van az alapítványt támogatni és ezáltal elősegíteni a webináriumokat megtartani, annak megköszönjük a segítségét.Aki személyes konzultációra szeretne bejelentkezni vagy akár autodidakta módon pár hónapig használná az adatbázis adta lehetőségeket, a webáruházban megtalálja ezek elérhetőségét.Aki mélyebb tanulásra vágyik, jobban érdekli az endokannabinológia, annak figyelmébe ajánljuk a kiképző workshopokat.Webinar Meeting Szoba Link – A regisztrációt követően e-mailben küldjük.A webinárium tematikája nem kötött. Szívesen fogadjuk az ötleteket, témafelvetéseket. Az ilyen igényeket itt, a levélküldő segítségével kérjük bejelenteni. 
Írjon nekünk e-mailt!

    Az egyensúlytan nézőpontjából megvizsgálandó témakör

    Értékelések

    Még nincsenek értékelések.

    „Egyensúlytan – 7főn6” értékelése elsőként