A legfontosabb, a CBD olaj kúrák mellé leginkább hasznos étrendkiegészítőket alább mutatjuk be:

Mega qProtect (90 tabletta)

Megadózisú antioxidáns

Időskorban, illetve leterhelt időszakban gyakran számolunk be gyengülő koncentrációról, homályos látásról, a vérkeringés megváltozásáról. A Mega qProtect megadózisú komplex antioxidáns készítmény, mely a benne található vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és növényi kivonatokkal fokozottabban és célzottabban védi sejtjeinket.

A Gingko biloba, a zöld tea és a CoQ10 energetizál, elősegíti a véráramlást, fenntartja az agy és a szív normális működésétSzemünk egészségét többek között a fekete áfonya és a béta-karotin védi, míg az aminosavak erőteljesen lassítják sejtjeink öregedési folyamatát.

Liver Aid (100 kapszula)

Májvédő készítmény

Testünk egyik legaktívabb szerve a máj: lebontja a szervezetben lévő káros anyagokat és méregtelenít, így védelme kiemelten fontos. A máriatövis a legnépszerűbb májtámogató gyógynövény, melynek kivonata hatékonyan segítheti a máj saját méregtelenítését, így regenerációját is. A kéntartalmú aminosavak, mint például a metionin és cisztein, fokozzák a máj öngyógyító képességét. A króm a szénhidrát-anyagcsere támogatásával tehermentesíti a májat.

D-drops (30 ml)

D3-vitamin cseppek

A D-vitamin hiánya – becslések szerint – a tél végére a lakosság 70%-át érinti. A D-drops hatóanyagát, a D3-vitamint tőkehalmájból vontuk ki és ehhez természetes ízesítőket adtunk. Adagolása egyszerű, italba, ételbe keverve is fogyasztható. Folyékony formája az egész család számára biztosíthatja a megfelelő D-vitamin-ellátottságot.

Leírás

Út egy álomtól a világcégig

1990-ben Kaliforniában fogalmazódott meg először a gondolat egy olyan vállalkozás indításáról, amely képes támogatni az Európában zajló gazdasági és életmódváltozásokat, vagy akár az élükre is állhat. Az 1991-ben megalakuló California Fitness küldetése az volt, hogy az Egyesült Államokban több évtizedes hagyománnyal és tapasztalattal rendelkező életmódfelfogást – miszerint az étkezésünkből hiányzó tápanyagokat vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel pótoljuk – meghonosítsa az európai régióban oly módon, hogy közben felkarolja és támogatja a térségben kibontakozó ambiciózus vállalkozói lelkesedést.

A küldetés messze többről szólt egy kereskedelmi cég létrehozásánál. Olyan kihívást jelentő és felelősségteljes társadalmi szerepvállalás volt ez, amely kevés vállalat számára adatik meg. Büszkék vagyunk rá, hogy tevékeny részesei lehettünk ennek az időszaknak, és egymással párhuzamosan, több területen is élére állhatunk a változásoknak:

  • vitaminok, étrend-kiegészítők szerepének és fontosságának megismertetésében,
  • prevenció és az egészséges táplálkozás szükségességének tudatosításában,
  • vállalkozói lehetőségek megteremtésében, bemutatásában és támogatásában,
  • és a támogató környezet kialakításában és fejlesztésében (jogszabályi környezet, orvos-szakmai támogatás, képzési rendszerek).

Az elmúlt 25 évben minden területen mélyreható átalakulások támogatói lehettünk, és olyan eredményeket érhettünk el, amelyek hatására ma a CaliVita International mindenki által elismerten a térség meghatározó szereplőjévé válhatott.

Inspiráló vállalkozói környezet megteremtése

A CaliVita International alapításának egyik fundamentuma az „amerikai álom” elérhetővé tétele volt mindenki számára. Ki akartunk építeni egy olyan vállalkozási környezetet, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy elindítsa saját CaliVita vállalkozását. Mindvégig alapelv volt, hogy csak egy egyszerű, igazságos, átlátható, kockázatmentes és maximális támogatást nyújtó stabil környezet felelhet meg ennek a célnak. Ezeket szem előtt tartva mára elértük, hogy elismerten a CaliVita Internationalé az egyik legkiforrottabb és legvonzóbb kifizetési és támogatási rendszer az iparágban. Munkánk és törekvésünk eredményeképpen több százan lettek CaliVita euró-milliomosok, és számuk évről évre gyarapszik.

Hosszú utat tettünk meg a 90-es évek Európájától a mai napig. Hiszünk benne, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amelyet sikerült felhalmozunk az elmúlt évtizedekben, a világ más régiói számára is hasznos és társadalmat formáló erővé tudjuk emelni. Ez a törekvés vezetett el oda, hogy a kezdeti néhány országtól mára a világ 37 országában jelen vagyunk. Büszkék vagyunk rá, hogy eljuttattuk a CaliVita értékeket és lehetőséget Európa minden országába és számos közép-amerikai egészségtudatos vállalkozó is a CaliVita nemzet részének vallhatja magát.  Hiszünk benne, hogy ezen a hosszú úton a rengeteg tapasztalat, a számos nehézség és a számtalan siker egyaránt kellett ahhoz, hogy mára kiforrott, büszke és professzionális partnerei lehessünk valamennyi CaliVita vállalkozónak.

„Hitünk az egészségmegőrzésben, a kompromisszumok nélküli minőségben, az együttműködésen és a megosztott tudáson alapuló üzleti sikerben töretlenebb és szilárdabb, mint valaha, így nyitottan és eltökélten állunk az új kor kihívásai elé…”

Hargitai Győző, alapító és elnök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CaliVita” értékelése elsőként