Nyilatkozat:

 A regisztrációmmal elfogadom az ÁSZF-et és a GDPR-t.

  • regisztrált látogató, aki adományozott
    regisztrált felhasználó

    Válasszon fizetési módot:

    No payment methods are available for the selected subscription plan.
    Applying discount code. Please wait...

A regisztráció menete

Bevezető lépés:

Adatbázis applikációjának letöltése (ld. gomb legalul) és telepítése. Nagyon gyors művelet, de gyakran kiírják, hogy “nem biztonságos”. Nem szeretik, ha nem fizetünk “védelmi pénzt”, emiatt elbizonytalanítják a jószándékú felhasználókat.

Aki azonban nem ijed meg, és telepíti, annak az asztalán meg fog jelenni a Cyber Doctor feliratú parancsikon. 

2.lépés

A telepítést követően nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a regisztrálás menüpontra.

3.lépés

A használati feltételek, GDPR elfogadását követően (jobbra alul lévő gomb) egy adatlap látható, amin a vastag betűs részeket kell kitöltenie. Legfelül egy becenevet és jelszót kell beírnia. (Ha a becenév már szerepel az adatbázisban, akkor a kitöltés befejeztével az OK gombra nyomva azt írja ki, hogy már van ilyen regisztrált!, válasszon más nevet)

4. lépés

Ez a minimális adatbevitel.

A sok adatra a hiteles bevitel miatt van szükség, máskülönben hiába vannak szép eredmények, tudományosan nem lesznek elemezhetőek.

5. lépés

Az OK gomb megnyomásakor megjelenik egy visszajelző ablak, ami a sikeres regisztrációt megerősíti. Az adatbázisokban a megerősítés gyakori művelet, ezzel lehet az adatfolyam sérüléséből eredő hibákat kivédeni. A kitöltéskor is többször szükség volt rá, és a kérdőívek jóváhagyásakor is nélkülözhetetlen ez a lépés.

A parancsikonra kattintva megjelenik a belépőoldal, amin sorra ki kell tölteni az adatokat. A belépést jóvá kell hagyni.

Ezután jelenik meg a személyes adatbázis belépési oldal. A menü jelenleg átdolgozás alatt van, de minden felirat egy-egy funkciót takar. Az aznapi bioritmus értékek középen láthatóak.

A számítások alatt kronogenetikai táblázat (személyes alkatelemzés) található, amit díjazás ellenében kiértékelünk.

CBD kúrát végzőknek ajánlott a kérdőíveket értelemszerű gyakorisággal használni. Lehetőség van belső levelezésre is, ami azonban előfizetéshez kötött.

Előnyök a regisztrációval:

Amíg nem kívánja a kérdőíveket használni, addig ingyenesen tájékozódhat a részletekben. A főoldali menüben a sokszor szükséges életmódreformhoz kaphat segítséget egy napirend összeállítással, a szükséges készítmények gyors megrendelési linkjével, a tüneti megfigyelések kérdőíveinek megismerésével. Az aktuális eseményekről is közvetlenül tájékozódhat, amit szinkronizálni fogunk a hírleveleinkkel is. Ha bejelentkezne online vagy személyes konzultációra, akkor azt itt ellenőrizheti. Nagyobb hozzáférést kap a portálon egyes tartalmakhoz, nevezetesen oktatóvideók, szakcikkek. Teljes szakmai cikkek pdf formában. Itt nem kell fizetni az elolvasásukért.

Megnézheti a saját kronogenetika táblázatát, ami egy alkatmeghatározó rendszer. Az elemzés külön szolgáltatás, ami igénybevehető online konzultáció keretében is.

Aki személyes konzultáción vesz részt, minden esetben, külön díj felszámítása nélkül regisztrációt is kap az adatbázisban, és a mérési eredmények egy részét fel is töltjük, hogy kiszámolhassuk a regenerációs indexét. Ez egy tájékozódási szám arra vonatkozólag, hogy az aktuális stabilitását képes-e megtartani az adott napon, vagy ehhez külső segítség kell-e, például gyógynövények, másféle kezelések, akár orvosi beavatkozások, stb.

 

Share this Page