Az orvosi kannabisz daganatellenes tulajdonságainak vizsgálatában több mint 20 éves kutatási tapasztalattal rendelkező Dr. Cristina Sanchez elmagyarázza, hol vagyunk a kutatásban, és hogy hogyan és miért segít a kannabisz a rák elleni küzdelemben.

 

Mary Lynn (ML) Mathre, RN, MSN, CARN BSN-jét 1975-ben szerezte meg az MN-ben a Winona-i Szent Teréz Főiskolán, és ápolói karrierjét 1979-ben kezdte az Egyesült Államok Haditengerészetének ápoló testületében. Szakterülete az orvosi sebészeti ápolás volt Mesterdiplomáját Case Western-nél szerezte meg.

Jelenleg függőség-tanácsadó. Mathre asszony a kannabiszra összpontosít. 1985-ben fejezte be diplomamunkáját, ami a marihuána használatát mutatja be az egészségügyi szakemberek számára. 

Mathre asszony mindenki számára világosan fogalmaz. 

Egy nehéz kérdésre hallhatunk frappáns választ. 

A betegek annyit tehetnek, hogy megkérdezik az orvosukat…

Csopa SzTK – Szeniorok Tudományos Klubja 2018. tavaszi sorozat

 

A Kannabinoid Medicina világa könyvbemutató beszélgetés; Első rész: Visszatérés az életbe

2. rész: Újra indul az élet, idehaza

III. rész: A Nyugati és a Keleti orvoslás egyik jelentős különbsége

IV. rész: A kemoterápia és a CBD

V. rész: A könyv egyik fő üzenete

A társas hatás jelensége példa lehet arra is, hogy összefogással sokkal többre lehetünk képesek, mint külön-külön.

Facebook oldalak

Facebook csoportok

Összefogás a kenderért
CBD csoport a belső egyensúly helyreálítására

Webinárium videók

Gondolatok az immunitásról az endokannabinoid rendszer működése szempontjából.

Megtekintése regisztrációhoz és adományozáshoz kötött. Amennyiben módjában áll, kérjük a Kannabinoid Medicina Alapítványt szíveskedjék támogatni, hogy további prezentációkat tudjunk készíteni. Már a legcsekélyebb adományért megtekinthető a webinárium utólag is. Az élő webináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Havi előfizetésért, annak közvetlen előnyei mellett, a prezentációt olyan verzióban is rendelkezésre bocsátjuk, amiben minden link aktiválva van. Ezzel megkönnyíthető a részletesebb tájékozódás.

Megtekintése regisztrációhoz kötött. Amennyiben módjában áll, kérjük a Kannabinoid Medicina Alapítványt szíveskedjék támogatni, hogy további prezentációkat tudjunk készíteni.

uj video

YouTube

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

Share this Page