Az együttműködés a mai világban sokszor délibáb csupán. Ebben a látszategyenlősdiben, ahol a résztvevők nem a helyükön vannak, aligha lehet megalapozott együttműködést kialakítani. A mi célunk egyrészt önmagunk megfelelő szintre hozása, hogy együttműködésre méltók lehessünk. Ehhez is mintául az endokannabinoid rendszer működése szolgál. Ebben a szerves hierarchiában minden sejtünk, szervünk a helyén van, és azt a feladatot teljesíti, amire létrejött. Nem akar más lenni, de amit tud, azt nem bízza másra. Egymással szinkronban  összetett alá-fölérendeltségben tevékenykednek. Amíg ez az összhang megvan, minden a legnagyobb rendben van, és ha valami hatás miatt ez a rend felborul, akkor az endokannabinoid rendszer minden lehetséges eszközét beveti, hogy mielőbb helyreállítsa a megbillent egyensúlyt, és eközben képes az alapvető életfunkciókat megvédeni.

Az elmúlt években hasonló mentalitású emberekkel vállvetve haladtunk előre, és egyre többször sikerült közös célt felismernünk, amiben egymást is támogatni tudtuk.

Kétségtelenül nagyfokú tolerancia kell egymás megértéséhez, és ahhoz is, hogyha valaki letér erről az ösvényről, akkor szelíd határozottsággal felhívhassuk a figyelmét erre, és segítsünk visszatalálni először önmagához, és hozzánk, többiekhez.

Ez az út nagyon szép, felemelő!

Hatalmas töltekezést jelent látni egymás örömét, eredményeit, kibontakozását! Még jobb, ha részesei is lehetünk mindennek!

Az együttműködés abban is segít, hogy a mai ádáz, könyörtelen és lélektelen világban helyt álljunk. Akik itt bemutatkoznak, mind komoly vizsgákon vannak túl, az élet sokféleképpen megpróbált már mindenkit, sokakat letaglóztak olyan események, amiket gonosz erők vezéreltek, és a talpraállások egyenként tanulságosak, és mindenkinél beigazolódott, hogy erősebbé, nemesebbé vált azáltal, hogy helytállt. 

Örömmel és büszkén mutatkozunk be, és reménykedünk, hogy egyre többen leszünk!

Nem vitás, hogy történelmet írunk! Helyre kell állítanunk a kender növény presztízsét, és éppen általa, a fitokannabinoidok segítségével meg kell mutatnunk, hogy az egészség további szintekre bontható. A stabilitásunk növelésével személyesen egyre kiegyensúlyozottabbak, védettebbek lehetünk, a képességeinket alaposabban felszínre tudjuk hozni és kibontakozhatunk olyan módon, ahogy azt jelenleg csak a kivételes képességű embereknél láthatjuk. Tudjuk, hogy mindannyian bővelkedünk rejtett képességekkel, és a figyelmesebb öngondoskodással ezen adottságok birtokában szeretnénk élni.

Azt is tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott ember éppen a nagyobb energiaszintje miatt tud örömet sugározni, jószívű maradni, derűsen és magabiztosan problémákat megoldani. Amit a Merkaba meditációról sokan hallottunk, azt meg tudjuk valósítani. A CBD olaj szakszerű használata segít harmonizálni belső erőinket, segít helyreállítani azt az érzelmi hierarchiát, amivel megszülettünk, de lassan felőrlődtünk a hibás életvitelünk során. Ha elegen vagyunk, ez a világ szebbé fog válni, de éppen az a pozitív energia kell ehhez, amit szorgosan igyekszünk gyűjteni és kisugározni.

Share this Page