Üdvözlet a Kannabinoid Medicina világában!

A portál egyik célja annak a szemléletnek a bemutatása, amivel érthetőbb, követhetőbb mindaz, ami a szervezetünkben az endokannabinoid rendszer vezénylésével zajlik.

Mit találhatunk a portálon?

A hétköznapi életben ez új gondolkodásmódot, új szokások megjelenését eredményezi. Érdemes lesz jónak lenni, jót tenni, hiszen egyre beláthatóbb, hogy ez nemcsak a megváltásunk záloga, hanem a hétköznapi problémamegoldás és a kezelések, házi kúrák módszere is lehet. Az endokannabinoid rendszert megismerve egyre többen látjuk, hogy a problémáink megoldásának új módja sokkal hatékonyabb.

Mi ez az új mód?

Egy adott zavaró helyzetben az első lépés nem valami megszokott, kapkodó válaszreakció, hanem önmagunk megerősítése, hangulati felemelése, azaz a Tűz elem dominanciába hozása. Erőt veszünk magunkon, hogy a nézpontunk tárgyilagos, pozitív, elfogadó, kreatív lehessen. Uralni igyekszünk az indulatainkat, félelmeinket, aggodalmainkat, gondjainkat. Ebben az állapotunkban a szervezetünk optimálisan működik. Az így hozott döntéseinkben erő van, perspektivikus megoldások születnek. Ugyanekkor a belsőnk is ráhangolódik az arányos energiafelhasználásra, a szerveink működése összehangolttá válik, egyre stabilabbakká válunk, a bennünk aktiválódó regenerációs folyamatok kibontakozhatnak. A CBD olaj körültekintő használata segít önmagunk megerősítésében.

Két legyet ütünk egy csapásra, hiszen az életünket szebbé tesszük, és a szervezetünk egészségesebbé válik. Mindezt nem mások rovására, nem másokat elnyomva, kihasználva tehetjük, hanem éppen segítőkészen, empatikusan.

Szeretnénk, ha a mostani vírusjárványnál gyorsabban terjedő pozitív kezdeményezés bontakozna ki: 

Tégy jót 3 emberrel azt kérve csak, hogy mindannyian adják tovább az így elért jó-létet további 3-3 embernek.

.

Egy ősi értékrend mementója. Hozzáférés regisztráltak számára.

Share this Page