Köszöntés

Üdvözlet a Kannabinoid Medicina világában!

A portál célja annak a szemléletnek a bemutatása, amivel érthetőbb, követhetőbb mindaz, ami a szervezetünkben az endokannabinoid rendszer vezénylésével zajlik.

A hétköznapi életben ez új gondolkodásmódot, új szokások megjelenését eredményezi. Érdemes lesz jónak lenni, jót tenni, hiszen egyre beláthatóbb, hogy ez nemcsak a megváltásunk záloga, hanem a hétköznapi problémamegoldás módszere is. Az endokannabinoid rendszert megismerve egyre többen látjuk, hogy a problémáink megoldásának új módja sokkal hatékonyabb. Mi ez az új mód?

Egy adott zavaró helyzetben első lépés nem valami megszokott, kapkodó válaszreakció, hanem önmagunk megerősítése, hangulati felemelése, azaz a Tűz elem dominanciája. Erőt veszünk magunkon, hogy a nézpontunk tárgyilagos, pozitív, elfogadó, kreatív lehessen. Ebben az állapotunkban a szervezetünk optimálisan működik. Az így hozott döntéseinkben erő van, perspektivikus megoldások születnek. Ugyanekkor a belsőnk is ráhangolódik az arányos energiafelhasználásra, a szerveink működése összehangolttá válik, egyre stabilabbakká válunk, a bennünk aktiválódó regenerációs folyamatok kibontakozhatnak. A CBD olaj körültekintő használata segít önmagunk megerősítésében.

Két legyet ütünk egy csapásra, hiszen az életünket szebbé tesszük, és a szervezetünk egészségesebbé válik. Mindezt nem mások rovására, nem másokat elnyomva, kihasználva tehetjük, hanem éppen segítőkészen, empatikusan.

Szeretnénk, ha a mostani vírusjárványnál gyorsabban terjedő pozitív kezdeményezés bontakozna ki: tégy jót 3 emberrel azt kérve csak, hogy mindannyian adják tovább az így elért jó-létet további 3-3 embernek.

Share this Post

1 Comment

  1. Üdvözlet! Ez egy minta hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Leave a Comment